ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ

& ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού από το 1955.
Ιδρυτής της ο Γεώργιος Παπαντωνίου που με την πολυετή εμπειρία του κατάφερε να εντάξει την εταιρεία σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Επικοινωνία

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού από το 1955. Ιδρυτής της ο Γεώργιος Παπαντωνίου που με την πολυετή εμπειρία του κατάφερε να εντάξει την εταιρεία σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου.

55 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Με σταθερή ανοδική πορεία μέσα στα 55 χρόνια λειτουργίας εγκαινίασε το 2009 ακόμη ένα ιδιόκτητο κατάστημα το οποίο στεγάζεται με τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας σε ένα χώρο 1300 τμ.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Διατηρεί μεγάλη έκταση λιανικής πώλησης και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου μας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ;

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, κατασκευαστές, εργολάβους οικοδομών, δημόσια έργα, βιομηχανικό υλικό, αυτοματισμούς, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς. διακοσμητές και ιδιώτες!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε την πληρέστερη γκάμα υλικών που υπάρχει στην αγορά προσφέροντας φιλικό και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.