Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής

1. Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής καθορίζονται κάθε φορά ανάλογα με την παραγγελία που έχει κάνει ο πελάτης και εμφανίζονται στις επιλογές κατά την διαδικασία Ολοκλήρωσης Αγοράς. Σε κάθε περίπτωση όμως η (εταιρία) δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προέρχονται από τρίτους ή την ίδια ή μη πραγματοποίησης της παραγγελίας, παρά ταύτα δεσμεύεται για την άμεση ενημέρωση του πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας.

2. Ασφάλεια Συναλλαγών και Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία αναγνωρίζει την βαρύτητα της ασφάλειας συναλλαγών και καταβάλει κάθε δυνατή προσπαθεί για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης συνεργασίας με τον πελάτη. Ο πελάτης για να ολοκληρώσει την παραγγελία του προϊόντος ή της υπηρεσίας υποχρεούται να δώσει κάποια από τα προσωπικά του στοιχειά για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας του.
Η πληρωμή των προσφερόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος papantoniouelectric.gr γίνεται μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και αντικαταβολής στα όποια ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία καθώς και στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής του κάρτας.

 Τηλέφωνο Κεντρικού Καταστήματος: 210 5241307
Τηλέφωνο Υποκαταστήματος: 210 2612430
Email: info@papantoniouelectric.gr

 Κεντρικό Κατάστημα: ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 41 ΑΘΗΝΑ
Υποκατάστημα: ΒΙΤΥΒΙΛΙΑ 16 ΙΛΙΟΝ
Αποθήκη: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 11 ΙΛΙΟΝ